2009 m. spalio 28 d., trečiadienis

3 namų darbas

Transporo ir logistikos programinės įrangos analizė


Bnedri komentarai apie socialines media dalinimosi sistemas:


  1. Photobucket.com sistemoje galima kuri savo grupes, arba pamatyti kitų grupių albumus. Paveikslėlius galima rinktis pagal grupes arba per paiešką. Paspaudus ant paveikslėlio nuorodos atsiranda galimybė jį koreguoti, bei siųsti paveikslėlį į norimą tinklalapį arba į telefoną.
  2. Picasaweb.google.com sistemoje galima ieškoti dokumentų, eiti į google žiniatinklį, taip pat ieškoti saitų, vaizdų, žemėlapių, grupių, blogų bei katalogų. Yra galimybė užsiprenumeruoti informaciją per RSS.
  3. Slideshare.net sistemoje yra pateikima daugybė įdomių pranešimų, galima apastebėti, kad tai yra puiki nemokamaos reklamos priemionė. Ši sistema leidžia talpinti atsiūsti įvairę pristatymų informciją įvairiomis temomis, kurių galima ieškoti išplėstine paiška, naudojantis grupėmis, įvikiais, kontekstu. Ši sistema leidžia užsiprenumeruoti informaciją RSS.
  4. Youtube.com sistema pasižymi didžiausiu skaičiumi rezultatų pagal užklausą. Vaizdų galima ieškoti pagal kategorijas, kanaluose, kur vaizdai sugrupuojami, bei playlistuose. Galima išplėstinė paieška. Video vaizdai yra reitinguojami.

Reikšmingų šaltinių sąrašas socialinio turinio dalinimosi sistemose:

  1. https://www.picasaweb.google.com/ [foto]
  1. http://www.slideshare.net/openplans/what-open-source-and-open-data-mean-for-tomorrows-transportation-agencies-2308608 [Elektroninių leidinių fragmentai]
http://www.youtube.com/watch?v=i7xTBI7XDMA [Video fragmentai]

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą